2010. április 21., szerda

Angyalok háborúja 1-5


Néhány angyalt rettenetes féltékenység gyötör amiatt, hogy Isten az embereknek adott lelket, nekik pedig nem. Fellázadnak hát az Úr ellen, és hadsereget szerveznek egy újabb égi csatához. A lázadókat Gábriel (Christopher Walken) vezeti, akinek a harchoz egy gyilkos vezér lelkére van szüksége. Simon (Eric Stoltz) a jó oldalt képviseli, és tisztában van azzal, hogy meg kell akadályoznia ezt a szörnyű összecsapást, ezért a halott tábornok lelkét egy kislány testébe rejti. Mindeközben egy papi múlttal rendelkező nyomozó (Elias Koteas) is belekeveredik az ügybe.
Gábriel megöli Simont, és mindenkin átgázol, hogy véghezvigye szándékát, ám az utolsó pillanatban Lucifer (Viggo Mortensen) közbelép.

Letöltés:
http://extabit.com/file/28emjo7vgggbq

A Mennyország által a tévúton járok ellen indított háború tovább Dúl. Isten legerősebb angyala, Gábriel újra a Földre vetetik. : "Útközben" Azonban valamibe beüthette a fejét, merthogy közöttünk landolva csak a pusztításon jár az Esze. Úgy gondolja, az a küldetése, hogy örök időre kitörölje a világból Isten legellentmondásosabb teremtményét - az embert ..

Letöltés:
http://extabit.com/file/28emjo7r6ag4m

A magyar címből nem derül ki, ezért elárulom, hogy ez a film a nálunk korábban már megjelent Angyalok háborúja című film harmadik része. Sajnos, aki nem látta az első két részt, nemigen fogja tudni hová tenni a részleteket, aki viszont követte az eseményket, meglepődhet, mennyi a visszautalás az előző epizódokra. A vérszomjas Gábriel arkangyal a második rész végén letaszíttatott a Földre, azóta pedig koldus csavargóként jár idelenn. Figyelmét az előző részben megfogant és mostanra jóképű lelkésszé cseperedett nephalim (ember és angyal szerelmének a gyermeke), Danyael felé fordítja. Miután a fiatalembert egy zelóta agyonlövi, és ezekután a saját lábán sétál ki a hullaházból, ráébred potenciáljára. Az emberi lét kínjai jócskán megváltoztatták Gabriel jellemét, aki ezután jóságos irányítása alá veszi Danyaelt. A fiatal nephalim nyomában azonban egy másik angyal is jár, aki nem szeretné, ha sikerülne beteljesíteni a küldetést. A fő ellenség azonban a következő istenjelölt, a legerősebb angyal, Pyriel, aki az eltűnt isten helyét igyekezne átvenni a mennyei trónon. Az Arkangyal szárnyalása méltó befejezése egy másodvonalbeli trilógiának. Szépen elvarrja a szálakat és végre Gábriel is visszakapja a szárnyait. A zene pedig még mindig remek!

Letöltés:
http://extabit.com/file/28emjo7r6agae

Új igét hirdet az Úr, amely az egész világot megváltoztathatja, mert nem csak az emberiségnek van sorsa, Hanem az angyaloknak is. Ők is ugyanúgy vívják harcaikat a jó és gonosz oldalán, sőt, Nemcsak az Isten, de még maga a Gonosz ellen nem fellázadhatnak. Belial, egy gonosz angyal érkezik a Földre, hogy különböző Emberi testekbe bújva megkaparintsa az új igét tartalmazó Próféták könyvét, amely nélkül nem tudja véghez vinni sötét terveit. Hiába minden fondorlata és ármánysága, nincs egyszerű dolga, ugyanis Nemcsak ő Az egyetlen angyal, aki a Földre ékezett ...

Letöltés:
http://extabit.com/file/28emjo7r6ag9y

A Próféták Könyve ÁLTAL jósolt Armageddon eljövetele további harcokat eredményezett az angyalok körében. Az Ítéletnap lehetséges bekövetkezte ellentétes nézeteket szült; felmerült a kérdés, mind az angyalok, mind az emberiség részéről, hogy "egyáltalán jó-e nekünk, ha eljön az Armageddon". A jövő kulcsa még mindig a Próféták könyvének utolsó lapján rejlik, BON megjelenik az anti-Krisztus neve. Arkangyalok és Szeráfok küzdenek ezért az oldalért, más angyalok pedig fentről segítik a könyv őrizőjét, Allisont, ki-ki a maga célja érdekében.

Letöltés:
http://extabit.com/file/28emjo7r6ag9i

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése