2010. április 18., vasárnap

A kukorica Gyermekei 1-2-3-4-5-6 (Children of the corn)



Rövid tartalom:
Egy fiatal pár (Burton és Vicky) békés utazgatásra indul, keresztülszelve az autópályát, eljutva a nyugodtnak és kihaltnak tűnő Gatlin városkába.

Megérkezésük előtt kisebb baleset éri őket, azonban a városba érve kiderül, még több borzalom vár rájuk, ha ott maradnak. Választási lehetőségük azonban nincs, ezért megpróbálják felvenni a küzdelmet a Gatlin felnőtt lakosságát kiirtó gyermeki hitközösséggel és annak vezetőjével.

A Fangoria Horrormagazin újra a klasszikusokhoz nyúlt, és egy olyan filmet választott olvasóinak, amelynek alaptörténetét a horror koronázatlan királya írta, és amelyet még King rajongói is a jobb filmes adaptációk közé sorolnak.

Főszereplőként a karrierje elején álló Linda Hamiltont láthatjuk, akinek pályafutása pont ezzel a hátborzongató horrorral indult be igazán.



Rövid tartalom:
Apa (John) és fia (Danny) együtt utazik Gatlinbe (ahol korábban szörnyű vérengzést rendeztek a gonosz szektavezér, Isaac hatalmában lévő gyerekek), hogy John végre megcsípjen egy jó sztorit, amivel visszaszerezheti riporteri hírnevét. Ám a helyszínre érve kellemetlen tapasztalatokat szereznek: a kukoricásban lakozó gonosz szellem ismét a karmai közé kaparintotta a környékbeli fiatalokat, aminek köszönhetően apának és fiúnak végleg rendeznie kell az ellentéteket, különben hamarosan ők is csak egyek lesznek a sok áldozat közül.


Rövid tartalom:
Távol a világ zajától, Amerika szívében egy kis faluban rettentő dolgok történtek. Csupán két fiú élte túl a vérfürdőt, és arról, amit láttak, senkinek sem beszélnek. Chicagóba viszik őket mostohaszülőkhöz, akik azt hiszik, a testvérek náluk új életet kezdhetnek.De nem. A szellem, mely bennük lakik, a városban sem szelidül meg. A démon, amely vért fakasztott a kukoricacsövekből, ismét erőre kap. Kegyetlen és kiismerhetetlen. És egy kisfiút használ eszközéül. A rémálom, mely két részben már nagy sikerrel ijesztgette a műfaj kedvelőit, most még több különleges effektussal és hátborzongató jelenettel gazdagabban tér vissza. Aki megnézi, azt kísérteni fogja egy darabig.


Rövid tartalom:
June Roades (Karen Black) minden éjjel ugyanazt a rémálmot látja: egy kisfiú jön hozzá, hogy megmutassa a sebeit, ám mire ô a kötszert hozva visszatér, a fiú valami megmagyarázhatatlan szörnyűséggé változik. June szerencsére nem marad egyedül éjszakai gondjaival, ugyanis poros kis falujában meglátogatja ôt orvostanhallgató lánya, Grace (Naomi Watts). Grace azonban nem sokat segíthet anyjának, ugyanis nemsokára a településen lakók számára sosem látott, valódi rémálom veszi kezdetét. Egyik napról a másikra a faluban élő összes gyerek belázasodik, majd mindannyian zavartan kezdenek viselkedni, hogy aztán egy rejtélyes, a helyi kukoricaföldekről származó gonosz erő hatására magát a poklot szabadítsák rá lakhelyükre.
Hihetetlen agresszívvá válnak, korábban megölt gyerekek neveit veszik fel és saját vezetôjük, Josiah (Brandon Keyla) irányításával a felnôttek legyilkolásába kezdenek. Grace teljesen tanácstalanul áll a borzalmas “kór” előtt, ám már nem sok ideje marad megoldást találni: a gonosz ugyanis már az ô családjába is betör.


Rövid tartalom:
Charlotte barátaival azért érkezett a nebraskai kisvárosba, hogy megtalálják a lány eltűnt öccsét. A fiú egy gyerekekből álló szekta tagja lett, akik a városkörnyéki végeláthatatlan kukoricaföldeken élnek, és vezetőjük Luke minden parancsát gondolkodás nélkül teljesítik. És a parancs egyértelmű: Ölj meg minden betolakodót! A sikolyok földjén a rettegés lesz az úr. Ki a sorok mögött jár, annak a keze véres már.


Rövid tartalom:
Hannah Martin a szülőanyját keresi. Útközben felvesz egy sötét idegent, minek következtében különös dolgok kezdenek történni. Hannah nem is sejti, hogy utazása segíthet beteljesíteni Isaac, az eredeti vezér 19 évvel ezelőtti jóslatait





1.rész:
http://download.hellshare.hu/a-kukorica-gyermekei-1-2-3-4-5-6/a-kukorica-gyermekei-1-rettegj-a-gyermekekta-l.avi/228651
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.rész:
http://download.hellshare.hu/a-kukorica-gyermekei-1-2-3-4-5-6/a-kukorica-gyermekei-2-a-va-gsa-a-ldozat.avi/231014
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Rész:
http://download.hellshare.hu/a-kukorica-gyermekei-1-2-3-4-5-6/a-kukorica-gyermekei-3-terjeszkedl-gya-kerek.avi/231071
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.Rész:
http://download.hellshare.hu/a-kukorica-gyermekei-1-2-3-4-5-6/a-kukorica-gyermekei-4.avi/231125
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5.Rész:
http://download.hellshare.hu/a-kukorica-gyermekei-1-2-3-4-5-6/a-kukorica-gyermekei-5-a-sikolyok-fa-ldje.avi/231142
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.Rész:
http://download.hellshare.hu/a-kukorica-gyermekei-1-2-3-4-5-6/a-kukorica-gyermekei-666.avi/231158

1 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon izgalmas mind a 6 resz es miutan megneztem az egesz reszt,ujra nezem oket.Valodi horror minden pillanat es verfagyasztos.szuper filmsorozat.

    VálaszTörlés