2010. június 24., csütörtök

El Retorno De los Templarios (a.k.a.: Graveyard of the Dead) (2008)HunDub


1310-et írunk. Buitrago kellemes kis falucskában járunk, ahol a parasztok békésen üldögélnek az út mellett, vagy éppen a füvet kapálják dombtetőn. Hirtelen felbukkan a rettegett négy Templomos Lovag, kik az örök élet titkát kutatják. Amint a filmből is megtudjuk, ennek a legegyszerűbb módja, ha szüzeket korbácsolnak, majd halálra szurkálnak, és vérüket megisszák. Mindez szépen is halad, mígnem a parasztok fellázadnak és megölik a lovagokat. Haláluk előtt azonban megfogadják, hogy visszatérnek és bosszút állnak gyilkosaikon.
Az elkövetkező 666 év teljes békességben telik el. Jorgét láthatjuk amint a helybeliek tiltása ellenére a Templomosok Kolostorát keresi, ahová valószínűleg rémült húga menekült. Nemsokára meg is találja az apja által megerőszakolt Mirandát. A lány sokkos állapota miatt bátyját sem ismeri fel, és össze-vissza beszél az erdőben lakozó démonokról.
Lassan leszáll az est és a rothadó avar alól előbújnak a Templomos zombik.
Miután Jorgét széttépték, Miranda után cammognak, aki egy közelben bulizó társaságnál keres menedéket. Természetesen a lovagok is megjelennek, és mindenkit lemészárolnak.

Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=72WMYAZD
http://www.megaupload.com/?d=J8Z99TFD
http://www.megaupload.com/?d=2DL5WA3U

Jelszó:
http://baddreams-pistolero.blogspot.com

1 megjegyzés: