2010. június 30., szerda

A fantom - The Wraith (1986)


A fantom - The Wraith (1986)
Színes szinkronizált amerikai horror,thriller sci-fi,akció

Egyébb cím : A száguldó bosszú
Rendezte :
Mike Marvin
Szereplők :
Charlie Sheen ... Jake Kesey / The Wraith
Nick Cassavetes ... Packard Walsh
Sherilyn Fenn ... Keri Johnson
Randy Quaid ... Sheriff Loomis

Egy rejtélyes, földönkívüli idegent gonosz erők megfosztották az életétől. Most mégis újabb lehetőséget kap a földi életre, egy furcsa erő ugyanis életre kelti és egy különös feladattal bízza meg. Az a küldetése, hogy segítsen egy fiatal nő szerelmi álmát beteljesíteni. A fantomnak azonban más tervei is vannak, bosszút akar állni saját gyilkosain is.

Abban az időben Amerikában még nem a terrorizmus és az arabok voltak a főellenség, hanem a punkok, az utcai bandák, a rendbontó elemek, akik gyakran tették pokollá a tisztességes polgárok életét, legalábbis a mozivásznon. Ilyen Packard társasága is, randábbnál randább, hülyénél hülyébb lumpen-faszok, ráadásul autóbuzik. Különös hobbit űznek: nem gyufás skatulyát, és nem bélyeget, hanem fasza járműveket gyűjtenek. Ha meglátnak egy jó kocsit, vezetőjének versenyt ajánlanak, melynek elvesztése esetén az övék lesz a verda. Persze csalnak is, és terrorizálják ellenfeleiket. Ráadásul már gyilkosság is szárad a lelkükön.
Megjelenik a kisvárosban Jake is Charlie Sheen személyében, azonnal sikerülne motorjára csábítani a környék legjobb nőjét, ám érkezik a gonosz és csúnyán néző Packard, amitől a lány megijed. Később Jake azért elbeszélget a strandon a kisasszonnyal, akit a gazvezír terrorban tart, és akihez roppant módon ragaszkodik, akár a csaj élete árán is. Ezzel párhuzamosan megjelenik egy hiper-szuper fekete autó, amelyre azonnal megfájdul a foga a bandának. Vezetője nem mutatja meg magát, a sötétített üveg mögött még bukósisakot is visel. Kocsipárbaj beindul egy mellékszereplővel, aki előtt a titokzatos autó egyszer csak keresztbe fordul, a briganti belerohan, és felrobbannak mindketten. Igen ám, de a fekete kocsi csodálatos módon újra összeáll és továbbszáguld. A hülye gyerek holtteste pedig nem ég szénné, és a szemei is hiányoznak. Hogy miért, azt nem mondom el, főképpen azért, mert magam sem értem különösebben. Valószínűleg csak egy kis izgalomfokozó mozzanat az egész. Később megjelenik teljes testi valójában az ismeretlen, robotszerű páncélban és egy baszott nagy mordállyal a gang műhelyében, ahol autóikat turbózzák fel. Szétlő mindent, kivéve az embereket, mert azokat meg akarja ölni. Érted, meghagyja az életüket, hogy később kinyírja őket. Ugyanez időtájt Keri, a jó nő, már vadul szerelmes az ifjú motorosba, felhergelve ezzel Packard-ot teljesen. Ráadásul újabb emberei hullanak a rejtélyes személygépkocsi áldozataként, amely öngyilkos terroristaként folyton felrobban prédáival együtt, de mindig újra előkerül. A hurok szorul, a szerelem kibontakozóban, és a végén kiderül minden, amit csak a hülye nem tudott az első tíz perctől fogva.


Letöltés:
http://rapidshare.com/files/403517410/T_W.By_Shag.part8.rar.html
http://rapidshare.com/files/403521897/T_W.By_Shag.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/403538611/T_W.By_Shag.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/403559268/T_W.By_Shag.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/403582206/T_W.By_Shag.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/403599814/T_W.By_Shag.part5.rar.html
http://rapidshare.com/files/403609589/T_W.By_Shag.part6.rar.html
http://rapidshare.com/files/403619596/T_W.By_Shag.part7.rar.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése