2010. június 16., szerda

Surf Nazis Must Die 1987 Dvdrip_Xvid_NOSub


Surf.Nazis.Must.Die.1987.DVDivX.SUNRISE

A történet: Valamikor a közeli jövőben egy földrengés következtében apokaliptikus idők köszöntenek be a földön. Ekkor a lázongásokból kitör egy szörnyű banda, amely ráteszi a kezét Amerika partvidékeire, és rettegésben tartja azokat. Mivel köztudott, hogy aki az amerikai tengerpartot uralja, és azon szörfözik,
az a gazdasági életet és a hatalmat tarthatja a markában egy összeomlott világban… Ez a gonosz mindenre elszánt banda a szörfös nácik. Nekik is vannak ellenfeleik, akik meg akarják szerezni a hatalmat a vidéken, ők a ninja-szörfösök, akik valahogy átkeveredtek a kaliforniai partokra Kínából, lehet, hogy a földrengés rázogatta oda őket, nem tudni, de a náci szörfösök mellett nem tudnak igazán labdába rúgni. Nagyon úgy tűnik, hogy az egész világ a kegyetlen vizináci deszkás csapat hatalmába kerül…..

Ekkor megjelenik az egyetlen személy aki segíthet a bajba jutott világon…. Ő pedig nem más, mint Leroy Mama! Egy nagydarab feka öreglány az öregek otthonából! Ő jól meggránátozza a nácikat, aztán eszébe jut, hogy elfelejtette a puskáját magával hozni és vissza szalad az öregek otthonába érte…. ezután pedig megtisztítja a partokat különböző akciódús jelenetek közben.
MAGYARázat



Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=TX8XCIUU
http://www.megaupload.com/?d=IPXA8L43

Jelszó:
divideetimpera

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése