2010. április 21., szerda

Night of the Lepus/A Vérnyulak éjszakája 1972 Dvdrip_Xvid_Hunsub


Amerikai sci-fi/horror

Rendező: William F. Claxton

Szereplők: Stuart Whitman, Janet Leigh, Rory Calhoun, DeForest Kelley, Paul Fix

Nem találok szavakat. Ugye voltak azok a bizonyos drive-in horrorok, amik az '50-es, '60-as években élték fénykorukat. Jó sok trash-horror került piacra ezekben az években, mutánsokkal, őrült gyilkosokkal, gagyi effektekkel, cicikkel és vérrel. Egy valami azonban biztos nem volt: gyilkos mutáns nyulak, ilyet csak Hollywoodban találhatnak ki. Ráadásul ami a Monty Pythonnál egy hatalmas poén volt, az az álomgyárban véres valósággá változik.

Egy amerikai település közelében elszaporodnak a nyulak, kezdeni kell hát velük valamit. Mérget nem lehet használni, mert az elpusztítana mindent, és a sivatag még nagyobb sivársággá válna. Uccu neki, szólni kell egy tudósnak, hogy süssön ki valamit. A derék doktor el is kezdi a kísérleteit, de angyali kislánya megsajnálja a drága kis nyuszikat, így ellop egyet, ami hamarosan megszökik. A nyulak szaporodási szokásait ismerve (gyorsan, jó sokat), pillanatokon belül több száz vérszomjas óriásnyúllal kell szembenéznie a kis közösségnek.






Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=SE01BV8G
http://www.megaupload.com/?d=TLNSPZE6
http://www.megaupload.com/?d=IFVU75U2
http://www.megaupload.com/?d=89Y3UHEJ

KÓD:divideetimpera

2 megjegyzés:

  1. o ezt még 1000 éve láttam a tcm-en.

    VálaszTörlés
  2. Aki megvágta ezt a filmet, azt kellene levágni, vagy a rendezőt, mindegy, mert annyira élvezhetetlen volt a sok hirtelen vágókép, nem mintha valami jó film lenne, de ez totálisan elk##ta...mindegy, azért húsvétkor alap film azt hiszem :)

    VálaszTörlés