2010. május 6., csütörtök

The Food Of The Gods (1976)


Morgan, Brian és Davis profi futball játékosok, akik, úgy döntenek, hogy a nagy meccs elott, kiruccannak pár napra egy közeli szigetre vadászni. A pihenés szomorú véget ér, amikor Davis halálát leli az erdoben. Morgan egy közeli farmra siet segítséget kérni, de az ott elo Skinner család hatalmas tyúkjai rátámadnak és majdnem meg is ölik.

A halottkém megállapítja, hogy Davist minden valószínuség szerint darazsak ölték meg. Morgan és Brian visszamennek a farmra, hogy utánajárjanak a dolognak. Idoközben Skinner urat hazafele menet hatalmas patkányok kiráncigálják kis, piros, bogárhátújából és darabokra cincálják. A farmra érkezve Morganék megismerkednek Lorna Scottal és Jack Bensingtonnal, akik azért jöttek, hogy a hátsókertben elobugyogó fura kását tanulmányozzák, mely Skinnerék szerint minden fiatal állatot hatalmasra növeszt.

A hatalmas patkányok kezdik egyre inkább körbezárni a vidéket, és egy lakókocsival nyaralni érkezett párt is a farmra kergetnek. Morgan és kis csapata pedig eldönti, hogy mindenáron harcolni fognak a hatalmasra nott jószágokkal.


Letöltés:
http://www.megaupload.com/?d=VS7D8XR7

Felirat:
http://horrorfreaksubs.host56.com/letoltes.php?feliratid=550

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése