2010. május 6., csütörtök

Nudist Colony of the Dead (1991) (angol nyelvű )


Nudist Colony of the Dead (1991)

Egy kisváros nudistái és vallásos polgárai a bíróságon harcolnak egymás ellen. Miután Rhinehole bíró (Forest J. Ackerman!) a nudista telep használati jogát odaítéli a vallásos tábornak, a meztelenkedők tömeges öngyilkosságot követnek el. Mielőtt azonban mindannyian fűbe harapnának, megfogadják, hogy amint valaki a tábor földjére lép, ők visszatérnek a sírból és szétrúgják a seggét.

A főcímdal alatt öt év telik el. Stucco asszony, a helyi pap tanácsára felpakol egy furgonnyi tinédzsert, kiket vallásos átnevelő táborába szállít. Senki nem gondolná, de véletlenül a vallástábor helye megegyezik a volt nudista táboréval.
Bigbutt erdőőr figyelmezteti őket, hogy a kirándulásnak nem lesz jó vége, de a vénasszony és lelkes segítője, Luger tojnak a rémtörténetre.
Nagy hiba, hiszen a nudisták nem hiába fogadkoztak. A nudisták sem szarral gurigáznak, ki is pattannak a sírból, és nyomban elkezdik tizedelni a táborlakókat. A szerencsétlen fiatalok megpróbálnak elmenekülni, de inkább a halálba éneklik magukat.

A 35.000 $-ból forgatott musical-horror-vígjáték, az a fajta csoda, ami láttán sok filmkritikusban megállna az ütő. Ugyebár vannak a filmben lógó csöcsű, nudista zombik, lefejezések, kiömlő belek, gyilkosság, táncos koreográfiára előadott dalok, szellemi fogyatékos redneck csávók. De Mark Pirro nem elégszik meg ennyivel, a párbeszédek is hemzsegnek a poénoktól:
„Remember, the children can't praise the Lord if they've got genitals in their mouths.” (Emlékezzetek, hogy gyerekeink nem tudják áldani az Urat orális szex közben.)
„We're Christians! We're not supposed to think!” (Nem is kell gondolkodnunk! Hiszen keresztények vagyunk!)
A karakterek és helyzetek fröcsögnek a humortól, a kedves szemlélő így egy percre sem marad vigyor nélkül.
A filmből árad a Troma fíling, így nincs más hátra, mint beszerezni egy láda söritalt, kényelmesen elhelyezkedni, elindítani a filmet és felhőtlenül szórakozni.



Online:
http://stagevu.com/video/gjgwhjovsvna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése