2010. május 6., csütörtök

Happy Town (FELIRATOS) Online




AHOGY MEGJELENNEK A RÉSZEK FELTESZEM MIND.
ONLINE
Kikerült a netre a ABC Happy Town című sorozatának pilotja.

Szóval a Happy Town arra a jó öreg receptre épül, hogy minden nyugis, álmos kisvárosban mocskos kis titkok és rejtélyek lapulnak a felszín alatt, és ha belerúgunk a darázsfészekbe, akkor elszabadul a pokol. Haplin egy olyan városka, aminek a nevét is egy család kölcsönözte, a helyi arisztokrácia, a kenyérgyárasok, akik munkát adnak a népnek és kvázi hűbérúrként tekintenek a nyájra. Ilyet láttunk már sokat, olyat is, hogy a lecsúszott drogos fater lánya a kalácsbirodalom örökösébe szerelmes, meg olyat is, hogy a városban mindenki ismer mindenkit, a seriff és a fia családi vállalkozásban rendőrködik, stb.

A konfliktus menten két szálon indul: egy faszit kinyírnak, és megérkezik egy idegen lányka a városba. Az előbbi régi emlékeket ébreszt, mert annak idején járt itt egy ember, szakálla volt kender, és elrabolt nyolc másikat.

A Magic Man aztán itt ilyen szégyellnivaló izé lett, nem beszélünk róla, akkor nincs is kategória, pedig van aki nem tudja megemészteni a történteket, pl. a kenyérember neje, aki azóta is az elrabolt lánya szobájában matat, és egyre sír. Az idegen lány meg aranyos, és nagyon kedves, és szép, és sunáznák a kommentelők, de titka van, ami a 45. percben már elő is kerül, illetve annak két darabja, mert nem az akinek mondja magát, Varázsember-tetkója van a lapockáján, és az anyja nem is halt meg.

És ha ez nem lenne elég, akkor ott van a seriff és a Város Egyetlen Kifimomult Úriembere közötti konfliktus, meg az utolsó (egyébként zseniálisan feszesen vágott) jelenet, amiben a seriff totál megbolondul, valami ismeretlen nőt emleget, és legyakja önnön kezét csuklóból, baltával, bizonyám, direkt.

RÖVID LEÍRÁS:

A helyszín egy vidám, boldog kisváros, ahol komolyabb bűntény már jó ideje nem történt. Az utolsó gyilkosság 5 évvel ezelőtt volt, amikor is "Magic Man" tüntette el utolsó áldozatát. Azt, hogy nem minden stimmel a városban, egy tüntetés is jelzi, ahol megtudjuk, hogy a lélekszámhoz képest sok az eltünt ember.
Rögtön az első percekben egy gyilkosságot látunk, hátborzongatóan felvezetve. Lassan kiderül, hogy nem csak egy sima gyilkosságról van szó, a dolgok összefügghetnek a múlbéli eseményekkel és a rejtélyes eltűnésekkel is, és ez alaposan felkavarja békés kisváros életét.Misztikus sorozat, kicsit "Twin Peaks-Harper sziget" stílusban. (by Admin)

MŰFAJ: Krimi/Dráma/Misztikus

SOROZAT INDULÁSA: 2010

AKTUALITÁS: Folyamatban

ALKOTÓK: Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg

SZEREPLŐK:
Dan Petronijevic - Ronald Stiviletto
Steve Arbuckle - Baby Boy Stiviletto
Geoff Stults - Tommy Conroy
Lauren German - Henley
Amy Acker - Rachel Conroy
Robert Wisdom - Roger Hobbs
Sarah Gadon - Georgia Bravin
Sam Neill - Merritt Grieves





Letöltés/online:

1: http://stagevu.com/video/hamikifwjszn
vagy:

1: http://www.megavideo.com/?v=318KL0KW

2: http://www.megavideo.com/?v=K0VII3V4

3: http://www.megavideo.com/?v=TFL016OX

4: http://www.megavideo.com/?v=S7CFWAA1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése